Nyhetsbrev

Buy From Internet hjälper er med att både designa, planera och i fall ni vill skicka ut era nyhetsbrev åt er. Vi är en fullservice partner för alla era utskick och vi har även verktyg för att du ska kunna skicka ut dina nyhetsbrev själv via verktyget.

Vi designar nyhetsbrev åt din verksamhet!

Vi skapar en design som kommer att se underbart ut samtidigt som vi hjälper dig med hur du kan använda verktyget. Vårt nyhetsbrevsverktyg har många möjligheter som vi gärna visar dig när du har bestämt dig för att skicka nyhetsbrev som får dina kunder att känna sig som att du är det företaget som kan hjälpa dem att tjäna mer pengar, få mer tid över till familjen eller helt enkelt öka deras innehav av produkter som de behöver.

Vi vet vad som säljer och hur du kan sälja mer via Internet. Till vår hjälp har vi konsulter som har deras egna webbshoppar och internetförsäljning. Vi vet att vårt verktyg ska betala sig själv och inte vara en kostnad som inte inbringar något.


Vi hjälper dig att planera dina utskick.

I våra tjänster ingår en viss konsulthjälp, är det dags för utskick runt jul för att öka ert intäktsflöde eller gäller det att börja med en ny marknad och du vill få upp din försäljning? Vi kan alltid hjälpa dig att plannera dina utskick efter dina mål.


Vi kan skicka ut era nyhetsbrev åt er.

Det nyhetsbrev som säljer sämst är det som inte skickas, vi vet att det inte alltid är enkelt att få tid till att skriva innehåll och i viss del kan det vara svårt att få till tiden för att skicka ut nyhetsbrevet, därför har ni möjligheten att med vår hjälp skicka ut nyhetsbreven åt er löpande. Vi kan även hjälpa er med bilder från bildbanker som hjälper er att sälja mer och se bättre ut.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+4= * *