Egen e-postserver

E-postdrift är mycket mer än bara en mapp full av e-postmeddelanden. E-post hosting handlar om att få en privat och säker värd för alla dina e-postmeddelanden. Men en vanlig e-post hosting som ingår i traditionell webbhotell ger dig inte den flexibilitet som du behöver för dina anställda.

Snabba E-post servrar.

Våra servrar är inte upptagna med att betjäna webbplatser. Vårt E-posthotell används endast för sändning och mottagning av e-post. Med E-mail Hosting får du en mycket stabilare miljö och som en stor skillnad mellan E-post som körs på traditionella webbhotell, kommer våra servrar att få jobbet gjort och inte gå ner när era webbplatser behöver flyttas eller migreras.


Dedikerad e-postserver eller delad e-postserver.

Betala per e-postkonto eller hyr en server för ditt företag. Med e-postkonto får du en låg kostnad på din e-post hosting och vi gör all konfiguration till dig. Med den dedikerade e-posthanteringsprodukten kan du själv konfigurera eller ta bort konton och ha full administrativ åtkomst. Förutom administrations-tillträde kan systemet även märkas med din logotyp och färger (Branding).


DKIM och utvidgad säkerhet.

Med säkerhetsfunktioner som DKIM, TLS / SSL inloggningssäkerhet och SPAM-kampanjfilter får du ett säkert och lätt sätt att administrera e-post i en miljö som är mer produktiv än andra tjänster på marknaden.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+8= * *