Registrera domäner med Buy From Internet.

Vi på Buy From Internet hjälper dig med att hitta rätt domäner, en tjänst som kommer att hjälpa dig spara pengar. Genom att hitta rätt domän-namn, direkt betalar du bara för domäner som du verkligen behöver.

Varför är detta viktigt?

Många som startar sitt företag registrerar i genomsnitt 11 domäner utan att veta vad de ska ha alla domänerna till. Domäner har blivit en bra att ha produkt, men alla kan inte användas till olika hemsidor. Ifall man tittar på SEO (Sökmotoroptimering), är det en nackdel att ha flera domäner till sin hemsida. Det är fel om man tror att många domäner = mycket besökare. Att ha för många domäner till en och samma sida skadar din hemsida SEO-mässigt.


Internationella domäner.

Vi på Buy From Internet är specialister på att hjälpa dig med att hitta rätt domän för rätt marknad. Online behöver du inte vara “lokal” bara för att det finns en lokal marknad. Jobba med den lokala marknaden men bygg den internationella närvaron genom att skapa lokala hemsidor med hjälp av översättningar samt våra SEO tjänster.


Hur fungerar Buy From Internet’s konsulttjänst “Domänköp”?

Vi ser till att dina domäner köps och förnyas årligen, vare sig det är en svensk domän eller om det är 20 internationella domäner. Du äger rätten till dina domäner och kan avbryta när du vill, men du slipper all hantering och registrering av domäner. Då pengar är samma som tid i många branscher, så hjälper vi dig att spara pengar och samtidigt tid.

Vi ser även till att registrera de domäner som är så gott som omöjliga för dig själv att registrera då man måste ha lokala adresser. Detta gör vi med hjälp av det stora nätverk av lokala konsulter som gör det möjligt för oss att registrera domäner utan att ha en lokal adress.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+4= * *