Gör dig redo att känna till den verkliga betydelsen av programmering och mjukvaruutveckling.

Mer än 25 års erfarenhet inom Programmering och integration gör Buy From Internet till din one-stop-shop för programrelaterade projekt. Vi ser till att du får maximal funktionalitet av din projektbudget. Gör en offertförfrågan idag och vi hjälper dig att spara på dina produktionskostnader.

Hos oss finns det ingen billig arbetskraft där du betalar för upplärning av nya orutinerade programmerare. Vi fakturerar endast för produktion, inte lärande.

Kontakta oss
 

Hur är Buy From Internet annorlunda?

Vi har gjort våra fel, vi har försökt vad nybörjare kommer att försöka. Du betalar bara för erfarenhet och leverans, inte nybörjaremisstag.

 

Högkvalitativa programmeringsaktiviteter för kunderna, som vill ha kvalitet.

Kvalité är högsta prioritet i vår värld. Med det sagt skapar vi både GUI (Front-end) och funktionabel programmering (Back-end) med nya idéer i åtanke. Ett av våra vanligaste tjänster är integrationsprogrammering och vi vet att alla integreringar är viktiga. Vi hjälper kunder att integrera mellan system som är ”hemmabyggda” (icke standard) och fakturering, projektplaneringssystem mfl.

 

Integration är en populär tjänst hos oss.

När du vill att 2 system ska prata med varandra är det viktigt att integrationen görs av en högkvalificerad programmerare för att både skära kostnaderna och se till er lösning är framtidssäker. Vi ger även support för de integreringar du köper av oss för en årsavgift.

Så låt oss veta vilka integreringar du vill göra och vi kommer att se till att du får dessa integrationer gjorda av riktiga proffs.

 

CRM och back office-system från grunden.

Här på Buy From Internet tycker vi annorlunda än andra leverantörer. Vi bygger ditt kundanpassade CRM eller back office-system från grunden, till servrar, drift, 24/7 support. Det är viktigt för oss att våra kunder ser oss som en vän som du kan vända dig till och inte en leverantör som vill fokusera på att leverera något mediokert på så kort tid som möjligt.

För att få veta vad vi är gjorda av, skicka oss en offertförfrågan och vi kommer att se till att du får den lösningen du drömmer om med stabiliteten i modern molnteknik.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

7+8= * *