Google business listing, skapa din företags listning på rätt sätt för att attrahera kunder.

Till skillnad från vad en del tror så är Google Business listning en del av varje företags visning på nätet. Ifall en lokal kund söker på en tjänst som du har och som Google känner till, förkortar detta vägen mellan att hitta din hemsida och att genomföra ett köp. Inte alla företag säljer varor på Internet, men tjänsteföretag som ej finns på Google Business Listing (Google my business) finns ofta inte enligt kunderna.

Hur hjälper Buy From Internet med Google my business?

Vi hjälper dig att skapa själva sidan och ser till så att du har en möjlighet att påverka dina kunders initiala upplevelse runt ditt företags varumärke. Det finns även möjlighet att minska ryktesspridning genom att besvara de kommentarer som skickas in via Google Business. Med Google Business Listing eller som det heter numera My Business kan ni se till att ni ger en korrekt bild ev ert företag innan kunder kommer till er hemsida.


Har ni en fysisk affär så är det ännu viktigare att finnas på Google My Business.

Många personer idag använder Google assistenten för att söka fram era öppettider. Ifall dessa ej uppdateras så får ni automatiskt en notis under er annons som säger att informationen inte har uppdaterats på länge. Det kan kännas harmlöst, men en affär är oftasts stängd till exempel en julafton, och har ni inte uppdaterat era öppettider på flera år så är det ett tecken att ni troligtvis inte har öppet eller många kunder alls. Inte lika attraktivt, eller hur?

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

1+5= * *