Översättningstjänster för din hemsida.

Många företagare använder idag Google Translate för att översätta sina hemsidor då de är rädda för kostnaden för att översätta till språken de behöver, och det tycker vi är fel. Alla ska kunna läsa på dina hemsidor ifall du verkligen ämnar att sälja på det språket, utan att felen från Google Translate ska lysa igenom.

Nytt språk på hemsidan utan att du ska skapa ny sidor.

Buy From Internets översättningstjänst gör det möjligt för dig att ha översättare som jobbar on demand med dina översättningar. Genom att vara tillkopplade till vår översättningstjänst kan översättare skicka in sina översättningar och ändringar rakt in i din hemsida. Du får ett språk översatt av riktiga proffs. Det finns även möjlighet till minst en granskning av översättningarna.


Har du redan SpiderX från Buy From Internet?

Då har du redan allt du behöver för att bli inkopplad till vår översättningstjänst. Allt du behöver nu är att kontakta sälj för att beställa tjänsten.


Ifall du inte har SpiderX?

Vi har möjligheter att översätta ditt innehåll ändå, i vissa fall får vi skapa en enklare integration till din hemsida, men i slutändan är det värt att kunna få kunder i en ny marknad utan att behöva betala skyhöga kostnader hos översättningsbyråer för att sedan manuellt lägga in informationen själv. Ni slipper hålla reda på vad ni behöver översätta då vår tjänst notifierar översättare att det finns mer innehåll att översätta.

Kontakta oss för en offert redan idag!

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

7+1= * *