Skandinavisk Sökmotoroptimering

I Skandinavien finns stor skillnad i hur sökmotoroptimering görs. Vissa leverantörer förser kunder endast med länkbyggnad, andra skriver innehåll (Content Marketing).

Vår fasta övertygelse är att varje kund är annorlunda och har olika behov. Det handlar inte om att vara bäst på ett sökord, det handlar om att bygga innehåll som engagerar och genererar försäljning. Om ert erbjudande handlar om att få kunden att registrera sig för en produkt som ska prövas innan man gör ett månatligt avtal skiljer det sig från kunden som letar efter en offert.

Kontakta oss

Hur är Buy From Internet annorlunda?

Andra sökmotoroptimerare förstår sökmotoroptimering, vi kan både sökmotoroptimering och försäljning. Och... Vi vet hur vi kan kombinera dem så att ni får en positiv utdelning på er satsning.

Kunskap är nyckel till bra sökmotoroptimering.

Varje kundförväntning är annorlunda. Vissa områden kräver marknadsundersökning och vi gör det också genom pålitliga partners. Vi vill gå till grunden till köpvanor, genom kunskap får vi fram hur vi ska kunna sälja er tjänster till era framtida kunder. Med de inlärda SEO-teknikerna kombinerat med kunskapen om var kunderna söker lösningen du har, detta ger oss en bra grund för dina SEO-projekt.

E-handel skrämmer inte oss.

E-handelswebbplatser kan ibland vara en "smärta" att göra en bra SEO-plan för. I 80% av fallen kan e-handelswebbplatser skapa problem för SEO-konsulten. Duplicerat innehåll och andra fel gör E-handel något som kan skrämma de flesta SEO-företag. Genom att dessa projekt blir obekväma för konsulten blir timarvodet högre.

Vi är olika, vi har samma timmars timarvode för E-handel som andra SEO-projekt.

Hinner du inte skriva innehåll till hemsidan? Vi skriver även innehållet åt dig!

Content Writing eller Ghost Writing är en av de viktigaste tjänsterna i er online-verksamhet. Webinnehåll används inte bara för att locka fler kunder, det görs också för att öka din webbplats rykte gentemot sökmotorer. Men tänk inte bara på sökmotoroptimering utan, du måste även skriva om aktuella händelser och vad som händer i ert företag. Om du inte skriver något, blir din webbplats långsamt mindre och mindre viktig för sökmotorerna.

När du får ut ert meddelande finns det ett par regler som är kända för allmänheten från sökmotorer som Google, men långt ifrån alla. Våra författare har skrivit innehåll i många år. När du berättar om en historia eller får rätt försäljningsnivå, är det väldigt viktigt att du får full förståelse för syftet med innehållet. Det är något som för det mesta saknas i många historier. Det vanligaste misstaget är att se till att er text inte är så byråkratisk. Vi hjälper dig att få texten att låta naturlig och enkel att läsa.

Se till att innebörden är tydlig med rätt webbinnehåll.

När vi skriver innehåll gör vi alltid det solklart med vad vill du som ägare uppnå genom att skriva texten. Får det kunden att ansluta sig till er tjänst? Är det så att meddelandet är tillräckligt klart så att de som vill gör en order inte blir avskräckta och utan att det påverkar försäljningen?

Vi vet att vi kan göra ert innehåll värt att länka till och få kunder att kontakta er. Innehållsskrivning ingår också i våra kampanjsidor, där vi hjälper dig att få din försäljning att växa på nya marknader.

Kampanjsidor

Med hjälp av ditt dedikerade team på Köp från Internet får du en webbplats som är gjord för ett ändamål: att generera försäljning till dig. Webbplatsen kommer att ge bra kvalitetsinnehåll och hjälpa sökmotorer att förstå vad din webbplats handlar om. Normalt kan det inte uppnås när du bygger din egen hemsida. Våra kampanjsidor syftar till att skapa försäljning online att öka.

Vi har en strömlinjeformad process där vi ska göra:

1. Försäljningsplanering.
2. Innehållsutformning (Content Writing)
3. SEO planer.
4. Löpande sökmotorkontroller och justeringar.

Vi hjälper dig givetvis på andra sätt, kontakta oss på Buy From Internet.

Hur är Buy From Internet annorlunda?

Andra sökmotoroptimerare förstår sökmotoroptimering, vi kan både sökmotoroptimering och försäljning. Och... Vi vet hur vi kan kombinera dem så att ni får en positiv utdelning på er satsning.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+1= * *