SEO Webbhotell är viktigt för alla topprankade webbplatser idag.

Vi erbjuder drift i form av webbhotell som är ett strategiskt utvalt och där IP-addressen är lokal för er marknad och vi ser även till att webbplatsen har de resurser som krävs för att ladda snabbt i webbläsaren, så att både sökmotorer och vanliga besökare kan ladda din webbplats utan stopp.

Låga priser och handgjord konfiguration.


Vi har SEO webbhotell för så lite som 25 euro / månad och 75 euro / månad för VPS (Virtuell privat server). Alla konfigurationer görs för hand av erfarna professionella med minst 4 års erfarenhet inom serverkonfiguration.

Lägg till upp till 16 SPAM-fria IP-adresser.


Du kan lägga till upp till 16 dedikerade IP-adresser och välja vilket land dessa IP-adresser ser ut att vara ifrån. Alla IP-adresser testas gentemot SPAM-poster och byts ut gratis om de har en dokumenterad SPAM-list historik vid installation.

Beställ din hemsidas nya hem direkt online!

Se priser
 

Hur är Buy From Internet annorlunda?

Vi vet att en snabb webbplats genererar mer försäljning. Vi har varit värd för webbplatser sedan 2001 och vet vad du behöver. Och om något händer ... jobbar vi redan på att lösa det.

Snabba servrar är nu en viktig del av synbarhet i sökresultat.

När en webbplats laddar snabbt i Googles test under besöket av deras sökrobot, kommer det att ha en fördel jämfört med de som laddar mycket långsammare. Det här är sunt förnuft i verkligheten: om du har 2 butiker och en av dem har en mycket långsam expedit som inte visar dig produkten du är intresserad av lika snabbt som den andra affären så blir det att du inte kommer tillbaka.

Vi kan vara värd för din webbplats i Kanada, Centraleuropa, Skandinavien eller Asien.

Korta laddningstider, vi se till att du inte träffar på några hastighetsbegränsningar.

Vi erbjuder Drift av er hemsida i form av ett strategiskt valt webbhotellsutrymme där IP-addressen är lokal för marknaden och ser till att webbplatsen har de resurser som krävs för att visas snabbt i webbläsaren. Detta gör så att både sökmotorer och vanliga besökare kan ladda din webbplats utan några större stopp.

SSL-kryptering är ett måste, visa dina kunder att du bryr dig om deras integritet.

De flesta webbhotell där ute har inte möjlighet att använda SSL (https: //) med din egen domän. Detta kommer att medföra problem när du behöver säkra din webbplats. Säkra webbplatser är en naturlig del av sökmotorerna rankingfaktorer. När en webbplats har SSL, har ägaren gett hemsidan den extra uppmärksamhet som behövs. Webbplatser med SSL är en del av Googles strategi att hålla webbplatser säkra, så du får en bättre synlighet om denna typ av funktion finns. Buy From Internet har möjlighet att lägga till SSL på all av dina webbplatser.

Välj den miljö du vill börja med.

Installation och support ingår.
Uppgraderingar kan göras när du är redo för ännu mer kraft!

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

4+8= * *