Snabba upp din webbplats genom att flytta från WordPress till SpiderX CMS och Webhosting ifrån Buy From Internet.

2017-10-27

Vi har hjälpt många webbprojekt där vi har funnit att WordPress inte alltid är den bästa plattformen för kundens tid och budget. De flesta av webbplatserna har gjorts med mallar / teman som har enorma minnesläckor och sårbarheter.

Mallar och teman är de största problemen.

WordPress i sig är inte en säkerhetsrisk, det är alla dessa mallar och färdiga teman som är det största problemet när du får en webbplats skapad. Och om du inte hela tiden uppdaterar din WordPress-webbplats kommer det i värsta fall att bryta din installation. När en WordPress kraschar är det mest att temat är baserat på ett redan gjort tema och bastemat måste uppdateras som alla andra program.

Teman som inte uppdateras baseras mest på kostnad. Kostnaden för licensen och kostnaden för att få hjälp att uppdatera teman. Bra Wordpress-webbplatser kan kosta upp till 3-6 timmar / månad för att köra uppdateringar för eller för att lägga till funktioner i.

SpiderX CMS är annorlunda.

SpiderX CMS är en ren webbkod tillverkad i PHP och helt kompatibel med 5 och 7 och kommande versioner. Det mesta av programmeringen sker per kund och är inte baserad på WordPress-lika teman. Alla delar av webbplatsen underhålls med enkla textrutor. Vi gör webbplatsen väldigt snygg och enkel för dig att ändra information när du behöver.

Eftersom SpiderX CMS-koden är mycket ren och utökningsbar kan du få nya funktioner på din webbplats för en bråkdel av kostnaden för en specialiserad WordPress-plugin.

Mobil redo baserat på Bootstrap.

Alla kunders webbplatser är Mobile Ready från början. Vi baserar fronten på Bootstrap som är ett mobilvänligt bibliotek som visar dina webbplatser exakt hur du vill ha dem inuti mobilversion utan att dölja någon viktig information.

Få en offert idag och gör din webbplats snabbare med SpiderX.

Skicka oss ett mail till info@buyfrominternet.com med ditt namn, webbadress och ett telefonnummer och vi kommer att kontakta dig för mer information hur vi kan komma igång.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

7+4= * *