Leverans: Hemsida för uthyrning av semesterhus.

2017-01-01

Buy From Internet har levererat en ny webbplats till Abooking Group i Larvik, Norge. Den nya sajten har ett nytt betalningssystem med automatisk betalning via Stripe som betalningsleverantör och ett mycket enklare sätt att registrera ditt semesterhus på webbplatsen.

Om lösningen.

Webbplatsen sätts in i vårt SEO-värdmoln och körs med mycket snabbare laddningstider jämfört med den ursprungliga webbplatsen som gjordes av gruppen abooking.com. Abooking.com fortsätter att vara i bruk och kommer fortfarande vara en stor konkurrent på den skandinaviska marknaden.

Vi välkomnar Johnrent.com till webben och hoppas att vi kan få bra dragkraft på marknaden samtidigt som vi fortsätter att öka marknadsandelen på den europeiska marknaden.

Vad vi gjorde.

Buy From Internet har utvecklat hela webbplatsen inklusive webbdesign, betalningssystem, bokningssystem och översättningshantering. Allt programmerat utan underliggande ramverk.

Besök John Rent idag www.johnrent.com

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

3+4= * *