Vi skapar hemsidor i Wordpress.

Wordpress är ett CMS (Content Management System), en programvara med öppen källkod som många använder för att skapa en vacker webbplats eller blogg. Vackra teman, kraftfulla funktioner och full frihet att bygga den webbplats du vill ha. Vi på Buy From Internet hjälper kunder att skapa sin Wordpress sida snabbare och utan teman som behöver uppdateras.

Wordpress är perfekt för den nystartade hemsidan men kan eventuellt behövas bytas ut längre fram.

Har du precis öppnat ett företag och vill skapa en hemsida med liten budget har du två val hos oss, ett är att vi skapar en hemsida i SpiderX (som du kan läsa mer om här), eller att vi skapar en hemsida i Wordpress. De fördelar du har i Wordpress är att du efter att vi skapat sidan kan utöka din hemsida utan att anlita oss för varje ändring. Dock är det alltid så med Wordpress att med möjligheterna kommer även skyldigheterna, och de är att uppdatera Wordpress regelbundet och att inte missa de senaste uppdateringarna. Detta gäller inte bara plugins utan även teman och grundsystemet som kan medföra att er hemsida börjar visa felmeddelanden utan att du vet om det.


Bortsett från uppdateringar är Wordpress en mycket bra plattform för att enkelt underhålla en hemsida eller blogg och mer.

Wordpress ger dig möjligheten att enkelt kunna hantera en blogg, hemsida eller till och med en liten e-handel via Wordpress plugins. När det gäller e-handel kan man enkelt komma igång med att handla på nätet (men vi rekommenderar en annan e-handelslösning, se vår flik e-handel).

När du använder Wordpress som en företagsblogg kan ni enkelt nå ut med ert budskap och med ett tema skapat av oss på Buy From Internet kan du vara säker på att alla era inlägg visas för Google. Vi ser även till att er Wordpress-sida är kopplad till Webmaster tools hos Google och visas på Google varje gång ni har skapat ett nytt inlägg.


Vill ni att vi utvecklar ert nya tema eller er nästa plugin?

Vill ni att vi utvecklar ert nya tema eller er nästa plugin?
För att veta mer om vår tjänster för Wordpress titta på vår tema och plugin tjänst. Länkarna finns under översikten under Hemsida.

Kontakta gärna oss för en offert nedan.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

8+7= * *