Vi utvecklar Wordpress temat för er nästa webbplats.

Wordpress är ett CMS (Content Management System), en programvara med öppen källkod som många använder för att skapa en vacker webbplats eller blogg. Med hjälp av Buy From Internet får du ert nya tema skapat efter er designers grafik till färdig Wordpress sida. Vi skapar alla teman utan att basera dem på redan befintliga teman. På detta sätter får ni en unik sida som har ett unikt tema. Alla anpassningar i teman ifrån Buy From Internet är baserade på Wordpress kärnans egna funktioner som sällan ändras i uppdateringar.

Wordpress teman behöver ibland ändras och uppdateras.

Våra teman behöver inte uppdateras speciellt ofta, men ifall det behövs så gör vi uppdateringar av teman som är skapade av oss när det behövs. Vi har även en tjänst där vi övervakar laddningstider för er Wordpress sida så att ni kan vara säkra på att er hemsida laddar snabbt. Ifall det skulle uppstå problem i en plugin eller annan funktion i Wordpress så får vi ett larm och rycker in och lagar felet omgående i Wordpress.

Oftast beror problemet inte på våra teman utan på grund av någon plugin som har slutat fungera efter en uppdatering av Wordpress.


Wordpress teman från Photoshop fil.

Många designers jobbar med Photoshop och levererar färdig hemsidedesign till oss där vi hjälper kunden att skapa Wordpress temat. Till och med så ofta att vi gör detta på ”löpande band”. I och med att man i Photoshop har möjlighet att skapa ”lager” så att man kan få ut enskilda element såsom texter, logotyper, färgsättningar med mer utan att man ska behöva skapa nya grafikfiler, så gör detta att vi kan hålla ner priset. Dock ska man alltid ha förståelse att en Wordpress sida från Buy From Internet är som en målning av en artist så det är något dyrare än att bara ladda ner ett klart Wordpress tema.

Kontakta oss om Wordpress teman redan idag.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+4= * *