Vi skapar er nästa Wordpress plugin åt er

Vi på Buy From Internet har över 20 års erfarenhet av PHP, programspråket Wordpress är skrivet i. Med det sagt har vi under de senaste 10 åren utvecklat Wordpress plugins åt kunder för att bland annat se till så att kunders hemsidor laddar snabbare. Vi har även kombinerat funktionaliteten från andra plugins för att öka möjligheterna runt Wordpress. Genom att använda Wordpress plugins från Buy From Internet kan du öka dina möjligheter med Wordpress.

Wordpress plugins – Möjligheter mer än du kan drömma om.

Vill ni skapa en inloggningssida till era kunder eller en dokumentation-databas för uppladdning av dokument. Vill ni ha en möjlighet för era uppdragsgivare att logga in och skapa ärenden i ert ärendehanteringssystem och vill kunna integrera detta mellan Wordpress och ert system. Då kan vi skapa det som en Wordpress plugin.

Skulle ni vilja utveckla konceptet vidare längre fram så kan vi utveckla era Wordpress plugins vidare för ett bättre pris än våra konkurrenter.


Ifall ni vill uppgradera till SpiderX kan vi konvertera er hemsida från Wordpress med samma funktion som i era Wordpress plugins.

I det fall du uppdaterar till SpiderX kan vi även skriva om era plugins så att er SpiderX hemsida fungerar som er Wordpress hemsida fungerade och vi har även möjligheter att överföra en hemsida från Wordpress till SpiderX med egenutvecklade Wordpress tillägg och vi kan även konvertera databaser från Wordpress till andra CMS verktyg såsom SpiderX.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

6+3= * *