SpiderX (CMS), verktyget för en snabb webbplats på din egna domän.

CMS står för Content Management System alltså innehållshanteringssystem och det är det SpiderX är bra på. Med speciella funktioner till varje kund slår systemet Wordpress och andra system på fingrarna i och med att alla funktioner som sätts in i SpiderX är optimerade för att vara snabba.

En snabb hemsida ger dina kunder en bättre upplevelse.

SpiderX har utvecklats av utvecklare bakom Buy From Internet, och för varje kund skapas fler funktioner vilka är billigare att utveckla än till exempel i Wordpress. Det som skiljer SpiderX från Wordpress är att Wordpress är ett ramverk fullt med osäkra komponenter som ökar laddningstiden istället för att sänka den. I vissa projekt är Wordpress snabbare och billigare, men för webbplatser som vill ha en webb som fungerar i alla väder är SpiderX ett bättre alternativ.


Vi säger inte att Wordpress är dåligt, vi menar att dina kunder kan få en mycket snabbare upplevelse med SpiderX.

SpiderX är en webbupplevelse byggd från grunden baserad på flera år av erfarenhet. Alla företag hanterar sin webbupplevelse olika beroende på det de vill visa för sina kunder. Kanske vill du ha en egen inloggning baserad på mobilt BankID, en kundinloggning med koppling till externa tjänster eller något annat. Alla dessa tjänster kan enkelt skapas i SpiderX.


SpiderX använder ej moduler eller plugins för funktioner.

SpiderX har inget modulsystem eller pluginsystem som saktar ner eller behöver uppdateras. Ifall det finns fel i de delar som SpiderX kör, hjälper Buy From Internet till med felsökning. Ifall din sidas laddningstid går upp kan vi även rycka in utan att du behöver slå larm och kan åtgärda felet så att din hemsida går snabbare. Fråga oss gärna om vår övervakningstjänst.


Du behöver inte systemuppdatera något.

Wordpress är världsberömd över sina uppdateringar som skapar problem med theman, plugins etc som gör att er hemsida slutar fungera eller visar felmeddelanden som inte ska ses av kunder. SpiderX har inte sådana fel. Uppstår det problem så åtgärdar vi dem ifall du har vår konsulttjänst för ett par hundralappar per år.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

7+9= * *