Vi designar hemsidedesign för alla typer av hemsidor.

Vi på Buy From Internet utvecklar inte bara hela hemsidor utan vi tar oss även an designuppdrag för alla typer av kunder. Vi kan utveckla designen och sedan kan er egen tekniker utveckla hemsidan eller intranätet internt. Genom att anlita Buy From Internet får ni en snygg och väl bearbetad hemsida och ni kan välja vem som ska skapa den.

Vi kan även skapa ”Frontend Designs” för appar och dynamiska hemsidor.

Vi har utvecklat ett stort antal hemsidor och appar genom åren och har ett team av designers som jobbar med detta på heltid. Genom att anlita Buy From Internet kan vi utveckla en färdig UI-design i till exempel Bootstrap UI som gör att ni senare kan använda er av instruktionerna för att skapa den dynamiska hemsidan eller appen ni letar efter. Vi hjälper även till med viss support till era tekniker för att se till projektet genomförs korrekt.


Ni kan även välja färdig hemsida i Wordpress & SpiderX.

Som ni förstår är designarbete en väldigt kreativ process och vi jobbar på olika sätt med leveranser, men det som är viktigt att tänka på är att ni kan välja att få designarbetet som en UI-fil (html, css och javascript) eller som en photoshop-fil. Men vi kan även utföra resterande del av arbetet genom att skapa en färdig hemsida i SpiderX eller Wordpress ifall det önskas. På detta sätt har ni ett klart CMS (Content Management System), alltså en färdig fungerande hemsida på er egen domän utan att behöva ha 2 leverantörer.

Hur ni än vill ha designen levererad så kan vi på Buy From Internet skapa er nästa hemsidedesign. Antingen som Photoshop design fil, UI Design (Frontend Design), färdig Wordpress hemsida eller färdig SpiderX hemsida.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

3+8= * *