Jobba med er e-post bättre, enklare och mer effektivt.

E-postdrift är mycket mer än bara en mapp full av e-postmeddelanden. E-post hosting handlar om att få en privat och säker värd för alla dina e-postmeddelanden. Men en vanlig e-post hosting som ingår i traditionell webbhotell ger dig inte den flexibilitet som du behöver för dina anställda.

Delat e-posthotell

Vi har 2 lösningar för dig att välja mellan. Delad e-post hosting är en säker plattform där vi på Buy From Internet ger dig de e-postkonton du vill ha på din egen domän.

eller dedikerad e-posthantering.

Dedikerad e-posthantering ger dig en egen värdserver där bara ni använder IP-adressen. Ingen annan kund kan skicka några e-postmeddelanden från samma uppsättning IP-adresser.

Båda miljöerna är perfekta för er e-post. Du väljer själv vilken tjänst du vill börja med.

Se våra priser och registrera dig direkt.

Se priser
 

Hur är Buy From Internet annorlunda?

Vi vet att e-postmeddelanden som kommer in i SPAM-mappen inte blir lästa. Om e-postmeddelandena inte blir lästa blir försäljningen svårare. Om e-posten inte är bra på företaget då behöver ni Buy From Internets E-postservrar.

Snabba E-post servrar.

Våra servrar är inte upptagna med att betjäna webbplatser. Vårt E-posthotell används endast för sändning och mottagning av e-post. Med E-mail Hosting får du en mycket stabilare miljö och som en stor skillnad mellan E-post som körs på traditionella webbhotell, kommer våra servrar att få jobbet gjort och inte gå ner när era webbplatser behöver flyttas eller migreras.

Dedikerad e-postserver eller delad e-postserver.

Betala per e-postkonto eller hyr en server för ditt företag. Med e-postkonto får du en låg kostnad på din E-post hosting och vi gör all konfiguration till dig. Med den dedikerade e-posthanteringsprodukten kan du själv konfigurera eller ta bort konton och ha full administrativ åtkomst. Förutom administrations tillträde kan systemet även märkas med din logotyp och färger (Branding).

DKIM och utvidgad säkerhet.

Med säkerhetsfunktioner som DKIM, TLS / SSL inloggningssäkerhet och SPAM-kampanjfilter får du ett säkert och lätt sätt att administrera er e-post i en miljö som är mer produktiv än andra tjänster på marknaden.

Beställ ditt nya E-posthotell idag.

Vi tillhandahåller även service för att migrera befintliga e-postmeddelanden till ditt nya utrymme till en mindre avgift. Du behöver inte beställa hjälp just nu, du kan göra det när er nya e-posttjänst är uppsatt.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

6+7= * *