Börja använda Prestashop

Prestashop är en open source plattform som är enkel att använda och som passar nästan alla olika storlekar av företag. Vare sig ni säljer en enstaka produkt eller flera tiotusentals produkter. När vi levererar en Prestashop-butik till er som ni har beställt via oss, så kommer vi delvis redan ha gjort i ordning en bra grundplåt att stå på för er. De viktigaste pluginsen kommer att vara på plats så som vissa betallösningar samt möjlighet att koppla fraktbolag med mer till er e-handel.
Vi kommer här att gå igenom vissa av de delar som är av stor vikt att fundera på innan samt under tiden som man börjar använda sig av Prestashop. Det kan även appliceras på Magento m.fl.

Leverantörer.

En av de punkter som måste hanteras, oberoende av om man har en fysisk butik, importerar produkter eller tillverkar produkter är vad för sorts leverantörer som behövs för en e-handel.
För att nämna några, så kommer det att behövas en betallösning, fraktavtal, kanske någon form av certifikat för att man är en trygg/säker e-handlare och så vidare.


Allmänna villkor för en e-handel.

Sedan GDPR gjorde sitt intåg så har vikten med att ha bra allmänna villkor vilka även ska vara lätta att förstå ökat drastiskt. Lägg gärna ner en hel del tid på detta. Kontakta oss ifall ni känner att ni kommer att behöva hjälp med denna delen, så kan vi ta fram en offert till er. Vi har kontakter till både jurister och e-handlare som tagit sig genom detta träsket.


Texter för varorna.

Om det är fysiska varor eller nedladdningsbara varor är inte av betydelse när man använder sig av Prestashop. Det viktiga är hur dessa varor beskrivs. För många är det den organiska rankingen hos Google som är avgörande hur det går med e-handeln. Att använda sig av Google Ads för att där spendera stora summor kan alla göra. Det gör även våra och era konkurrenter. En sådan gång är det viktigt att ha rätt sorts texter och även rätt längd på texterna för att man ska kunna minsta marknadsföringskontot hos Bing, Ads m.fl. Här måste en hel del tid spenderas.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+2= * *