Moduler för Prestashop

Prestashop är en plattform som på grund av modulerna gör det enkelt att anpassa hemsidan. Det är lätt att bygga på olika funktioner allt eftersom behovet ökar vilket medför att man inte måste ha allt på plats från första början så att e-handeln kan växa med företaget i Prestashop. Det finns otroligt många moduler som gör det enkelt att skapa rabattkoder, ha bonusprogram, olika betallösningar mm. Fördelen är att allt inte måste finnas på plats från dag ett. Allt eftersom behovet ökar, vare sig det är expansion utomlands eller ifall ni vill diskutera betallösningar, så kan vi antingen hjälpa er med installationen av modulen, eller så tar vi och utvecklar den så att den passar era behov.

Vi skapar er nästa modul för Prestashop.

Vi på Buy From Internet har över 20 års erfarenhet utav PHP som är programspråket som Prestashop är skrivet i. Med det sagt har vi utvecklat flertalet plugins åt kunder inom Prestashop för att se till att kunders önskemål uppfylls. Oberoende av om det handlar om att sidor laddar snabbare eller att funktionaliteten från andra plugins ska kombineras för att öka möjligheterna runt Prestashop eller helt enkelt att man som kund har en helt ny fundering som man vill ha med i sin plugin. Ibland kan det helt enkelt uppstå olika önskemål där de tillgängliga modulerna inte löser de problem man står inför. Genom att använda Prestashop plugins från Buy From Internet kan du öka dina möjligheter och din effektivitet.


Prestashop plugins – Möjligheter mer än du kan drömma om.

Vill ni skapa en inloggningssida till era kunder som anpassar lager, priser samt vilka produkter kunden kan se, eller en databas för dokumentation med uppladdning av dokument. Vill ni ha möjlighet för era uppdragsgivare att logga in och skapa ärenden i ert ärendehanteringsprogram och vill kunna integrera mellan Prestashop och ert system. Då kan vi skapa det som en Prestashop plugin.

Skulle ni vilja utveckla konceptet längre fram så kan vi utveckla plugins anpassade efter era behov till ett bättre pris än våra konkurrenter.

Kontakta oss, så tar vi fram en lösning till er.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

8+7= * *