Design

Beroende av vad för sorts produkter man säljer så kan designen av hemsidan vara av mycket stor vikt. För ett företag som säljer basmaterial till specifika delar av industrin så är det inte lika viktigt som för ett möbeldesignföretag. Det viktiga är dock att kunder hittar det som de söker efter på hemsidan. Eller att de hittar det som de inte visste fanns och som de inser att de vill ha.

I vårt grundpaket ingår det att vi sätter upp en butik åt er i grundutförandet. Det vill säga att vi gör vissa designanpassningar utifrån t.ex. Logga och de attribut som ingår när man sätter upp själva butiken.

Vill ni ha hjälp med att exempelvis skapa en logga eller få en grafisk profil så har vi designers som gärna hjälper er med detta till ett bra pris.

Kontakta oss ifall ni ska ha speciella attribut på er hemsida och vill göra stora grafiska förändringar, skapa en egen template eller ändra designupplägget

Grafisk profil

För att skapa ett starkt varumärke så bör man fundera på en grafisk profil. Den grafiska profilen innehåller de attribut som används vid all sorts kommunikation. Den innehåller loggan, färger, typsnitt och ett flertal andra regler som företaget ska använda sig av vid extern kommunikation. Allt för att stärka varumärket.

Vi har både egna grafiska designers som vi anlitar då och då samt även ett kontaktnät med designers som arbetar eller har arbetat inom många olika områden så som mode, accessoarer, smycket, produktutveckling, sport, jakt, mindfulness med mer.

Kontakta oss för en offert, så sätter vi er i kontakt med rätt person, vare sig det är inhouse eller en av våra samarbetspartners.


Logga

Att skapa en logga anser vissa är ett nödvändigt ont eller något onödigt som man kan ta tag i en annan dag. Att själv sitta med Paint eller ett annat program kanske kan fungera för vissa. Vill man ha en e-handel som känns professionell så kan dock hjälp med just loggan rekommenderas. Att ha en diskussion med en designer som tar och ställer de frågor som man själv inte ställer sig kan vara nyttigt både för företaget och för en själv som beställare.

Kontakta oss idag för en ny logga, så sätter vi er i kontakt med en av våra grafiska designers.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+6= * *