Vi skapar din e-handel i Prestashop.

Prestashop är en av de vanligaste OpenSource-plattformarna som används inom e-handel. En av de stora fördelarna är att den är skalbar och därigenom användbar för allt från små butiker med några få produkter till stora multinationella företag med tusentals produkter som är beroende av att kunna sälja i flera kanaler. Vi på Buy from Internet har arbetat med PHP, programspråket som Prestashop är skrivet med, sedan mer än 20 år tillbaks och känner oss mycket bekväma med att arbeta utifrån de önskemål som ni som kunder ställer på oss.

Prestashop är till stor del byggd med moduler vilket medför att det är lätt att bygga på olika funktioner allt eftersom behovet ökar. Det finns otroligt många moduler som gör det enkelt att skapa rabattkoder, ha bonusprogram, olika betallösningar mm. Fördelen är att allt inte måste finnas på plats från dag ett. Allt eftersom behovet ökar, vare sig det är expansion utomlands eller ifall ni vill diskutera betallösningar, så kan vi antingen hjälpa er med installationen av modulen, eller så tar vi och utvecklar den så att den passar era behov.

Hur kommer man igång med PrestaShop.

Att komma igång med Prestashop är enkelt. Det som behövas till en början är ett domännamn, en logga, texter och varor. Oberoende av om det är filer, fysiska varor som finns på lager eller ifall allt ska säljas via Dropshipping, allt kan säljas med denna plattform.

Avtal med transportörer och betalleverantörer hanteras allt eftersom ni kommer längre i processen.


Hur importerar man Produkterna?

Det finns två sätt att lägga in produkter. Antingen manuellt, där en produkt efter den andra läggs in, eller så kan en CSV-fil importeras från en befintlig e-handel eller från ett externt lagerhanteringssystem.


Design med mera.

Grundutförandet av Prestashop är enkelt och bra, men sannolikheten att man vill ha en egen design och ett anpassat utseende är ganska stor. Har ni en klar bild eller har anlitat en designer för detta så kan vi hjälpa er att ta fram lösningen för er. Behöver ni hjälp av något slag med design av logga, hemsida eller en hel grafisk profil, så har vi både inhouse samt externa grafiska designers som vi samarbetar med.


Vill ni att vi designar er nästa e-handel?

Vi hjälper er gärna att ta nästa steg och bidrar gärna både med goda råd samt kontakter för att få bra avtal med betalleverantörer, speditörer med mer.

Kontakta oss idag för en offert.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla.

Ungefärlig budget
(Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

4+2= * *